top of page

Om oss

42147901_933442496839769_610245606292376
"Opel Blitz" "1949"

Den første Opel Blitzen Mikal Olai kjøpte i 1945

Vår Setra 516 2016-modell

Kort om oss

Furuly Turbuss AS holder til i Bardu kommune i Midt-Troms. Vi utfører busstjenester til både offentlige og private kunder. Vi skal levere kvalitet i alle ledd. Vår visjon er å levere trygge og gode opplevelser med høy kvalitet for våre kunder. 

Våre verdier 

I vårt selskap har vi tre sentrale verdier. Vi ønsker at Furuly Turbuss skal assosieres med disse verdiene: 

  • Kvalitet - med det mener vi høy standard på materiell, samt dyktige, fagkompetente og serviceinnstilte ansatte. 

  • Trygghet - med det mener vi at kunden skal føle seg godt ivaretatt på veien. 

  • Nærhet - med det mener vi at vi skal være en sterk lokal aktør med god tilgjengelighet og god responstid. 

Vår historie

Furuly Turbuss er en familiebedrift som hadde sitt opphav i 1946 da Mikal Olai Furuly kjøpte en Opel Blitz og begynte å kjøre skoleruten mellom Voll, Fredly skole og Setermoen skole.

Rundt 1970 utvidet Mikal sitt tilbud til også å omhandle turkjøring. Turene som ble satt opp gikk blant annet til steder som Nordkapp og Hammerfest.

Mikal drev med busser i 40 år. Opp gjennom årene hadde han mange busser. Da han gikk bort i 1986 hadde han en buss.

Hans sønn Alf Furuly begynte da å kjøre for sin mor som eide bedriften, og i 1989 overtok han busselskapet. Alf fortsatte å drive bedriften slik hans far gjorde. Nye busser ble kjøpt og det ble igjen utvidet med turkjøring.

Bjørn-Tore begynte å kjøre fast for sin far i 2004. Han er da tredje generasjon i Furuly-familien som kjører for bedriften, og er i dag daglig leder. 

I 2008 ble Furuly Turbuss etablert og stiftet til et A/S. Frem til da hadde Alf Furuly drevet som selvstendig næringsdrivende.

Furuly Turbuss har i dag 3 skoleruter i Bardu Kommune og har også den tilrettelagte skoleskyssen i kommunen.

I tillegg til skolerutene er Furuly Turbuss underleverandør til Bussring på forsvarskjøring og kjører fast flybussen mellom Setermoen og Bardufoss Lufthavn.

Vi tar på oss kjøring etter forespørsel og vi kan legge opp turer både i inn og utland. Vi er registrert i reisegarantifondet. 

Bedriften ønsker å fortsette å drive i samme retning som de har gjort frem til i dag. Hva fremtiden vil bringe vet ingen!

bottom of page